Jeg ønsker mig en skridttæller til jul

Kære alle
Jeg ønsker alle Ørestadsbeboere, samarbejdspartnere, deltagere og aktører i ØX14, Ørestads arkitektur og kringelkroge samt den gode Ørestadsblæst en rigtig glædelig jul og et godt nytår!

Jeg har vandret og vandret og pludselig har jeg vandret i 100 år...nej undskyld jeg mener i 100 ture!

2014 blev nemlig året, hvor Experience Ørestad rundede de 100 afholdte byvandringer og foredrag. Det er jeg stolt af, og det giver mig lyst til at lave endnu flere oplevelsesture i Ørestad i 2015.

Gad vide hvor mange kilometer jeg egentlig har gået på 100 ture?
Ørestad er nemlig ikke flad som en pandekage, men har flere bjerge (Bare spørg de seje løbere til det årlige Bjergløb i maj). Alene 8tallet har jeg besteget 35 gange og med bygningens særlige stisystem på 1,6 kilometer giver det 56 kilometers bjergbestigning i alt.   

Med 100 byvandringer og gående foredrag må jeg altså have tilbagelagt en del kilometer, så mit julegaveønske i år er en skridttæller!

ÅRETS HØJDEPUNKTER

Jeg har haft mange gode oplevelser i Ørestad i år, med grupper der har været nysgerrige på Ørestads arkitektur, udvikling og mennesker. Særligt har jeg haft gode oplevelser med Ørestads borgere, hvor jeg oplever fællesskaber der trives, mennesker med ambitioner for vores bydel og et godt sammenhold.

De bedste højdepunkter i 2014 var:

Ørestad By Night, hvor vi legede voyeurister i natten og så Ørestad Skole stå lysende i en imponerende farvepotpourri.

Metropolis Laboratory, hvor jeg tog 30 byrumsnørder med til Ørestad City for at se på urbane haver og street art som strategisk byplanlægningsredskab.

Båltale i Ørestad Nord, hvor jeg var så heldig at fortælle beboerne en historie om Ørestads unikke natur, kultur, arkitektur og lokale ildsjæle. Det er det klister, der binder Ørestad Nord, Ørestad City og Ørestad Syd sammen.

Ørestad Kulturdage - ØX14
Gummistøvler, regnmunderinger, skybrud og sjask i stride strømme!
Der har aldrig været mere vand i Søfesten og Sundby Metrostation blev oversvømmet, men alligevel gennemførte alle Ørestads aktører deres events og arrangementer under ØX14. Det er et gå-på-mod og et engagement, som gør det fedt at være projektleder på Ørestad Kulturdage.
Jeg glæder mig til, at vi skal gøre det hele igen til ØX15 (minus skybruddet)!

Rigtig glædelig jul og vi ses til flere oplevelser i 2015
Mira