Foto: Mark Christiansen
Foto: Mark Christiansen
8tallet: Foto: Søren Vestermark
8tallet: Foto: Søren Vestermark
Foto: Experience Ørestad

Foto: Experience Ørestad

8tallet. Foto: Søren Vestermark
8tallet. Foto: Søren Vestermark

8TALLET - GÅENDE FOREDRAG "OPLEVELSER I FREMTIDENS BY"

Varighed
: 1 time. 
Mødested: Ved Cafe 8-tallet, Richard Mortensensvej nr. 81A, København S
Pris: 3500 kr
Antal deltagere: Max 25 prs.
Nb. 30% rabat for folkeskoler og gymnasieklasser.

Hvilke oplevelser forventer du, som beboer, at få opfyldt, når du køber en bolig i fremtidens boligbyggeri - nemlig 8tallet?

Inden jeg startede Experience Ørestad, talte jeg en sommerdag syv fyldte turistbusser, der alle standsede ved ikonbyggeriet 8tallet og gik tur på bygningen. Det fik mig til at tænke over, hvad det er 8tallet kan som ny boligform og ikke mindst, hvad det er Bjarke Ingels kan?

Derfor har jeg lavet et gående foredrag på 8tallet, hvor vi sammen går på opdagelse på bygningen. Jeg fortæller, hvordan bygningen skriver sig ind i et nyt oplevelsesdesign, hvor beboelsesbygninger nu skal varetage langt flere opgaver end hid til.

Så hvad er det, Bjarke Ingels er så dygtig til, og hvorfor får 8tallet så mange besøgende?

Jeg fortæller også om tilblivelsen af bygningen og om 8tallets moderne landsbysamfund. Beboerne her har desuden et helt særligt forhold til ‘Savannen’, nemlig det beskyttede naturområde Kalvebod fælled. 8tallets har i sin udformning været særlig opmærksom på dette grænseland og også designet bygningen i forhold til områdets stedsspecifikke kvaliteter.

Hvordan designer man desuden en hel landsby i et bygningsværk, og er det fremtidens by? Hvordan følger formen funktionen i 8tallet, eller er det omvendt? Hvem bosætter sig i 8tallet, og hvad synes de om at bo i et ikonbyggeri bl.a. kåret som verdens bedste boligbyggeri 2011?

Nb. Der fremvises ikke lejligheder på turen. 

BOOKINGFORESPØRGSEL

Book foredraget via nedenstående kontaktformular, hvor du angiver fortrukken dato og tidspunkt eller ring på tlf. +45 51237438

Navn *
Navn