HVAD SIGER KUNDERNE...

Patel Taylor Architects, London, 2018

“Intelligent, articulate and refreshing to have a female perspective on how masterplans and buildings work.”
“Mira and colleagues were friendly, informative and tailored the pace to suit us. I would definitely recommend them to others.”

AMB Arkitekter, fra Oslo 2016
"AMB arkitekter i Oslo benyttet Experience Ørestad ved tre anledninger høsten 2016. Vi ble hentet på hotellet av Mira Margaritha Cordsen som tok oss med på sykkeltur til Ørestad.  Hun ledet oss trygt frem med stor innsikt om bygninger, arkitekter, planer og visjoner for området. Hun var tydelig, kunnskapsrik og la vekt på fakta som var av stor interesse for oss som arkitekter. Experience Ørestad og Mira får vår beste anbefaling"

Zach Vanderkooy, PeopleForBikes.org 2016
"It was great to see Ørestad through the eyes of a resident. Mira was professional, organized and knowledgable. Many thanks!”

Kirsten Nielsen, Nordea Business Support 2015
"Med sin store viden og interesse for Ørestad er Mira en fantastisk rundviser, som formår både at holde fokus på den store sammenhæng og samtidig fremhæve de små detaljer, som fx ”elefanthuden” i DR huset eller lighederne mellem Tietgenkollegiet og IT Universitetet, for slet ikke at tale om det forhold at man i Ørestad City og Ørestad Syd kan gå på bygningerne. Jeg har været på ialt 4 rundvisninger med Mira, og selv om de har været holdt under 2 titler og dermed haft de samme ruter, har de været meget forskellige. Vejr, forandringer i bygninger og omgivelser og endelig de muligheder, der har budt sig undervejs har gjort rundvisningerne forskellige.  
Et eksempel var muligheden for at komme ind på Tietgenkollegiet for at se beboelsesarealerne. Mira’s engagement i Ørestad giver hende også et godt lokalt netværk, som hun trækker på til alles bedste – rundvisningerne bliver mere levende og bidrager til det lokale sammenhold”.

Jakob Lind Tolborg, Zealand Pharma 2014
”Som led i en personaledag valgte vi en guidet tur på 8tallet. Nogle kendte lidt til bygningen i forvejen, mens andre startede helt på bar bund. Alle tog dog derfra med en stor fascination og nysgerrighed. Tænk at man kan cykle rundt i bygningen og ende helt oppe ved penthouselejlighederne. Det er bare en af måderne, hvor bygningen adskiller sig fra normen. Mira leverede et engageret og indsigtsfuldt gående foredrag".

Anne Strandsbjerg Petersen, (Ørestad By Night, special arrangement) 
"Som "Ørestadianer" er det sjovt og interessant at deltage i et arrangement som Ørestad by night. Det åbner mine øjne for bydelens steder, detaljer og finurligheder, og styrker min tilknytning til området. Mira ledte os kyndigt igennem Ørestad med en blanding af arkitektur, byudvikling, kultur og gode historier og jeg ser allerede frem til næste arrangement”. 

Hans Jørgen Wulf, Kommunikationskonsulent Magistrenes A-kasse 2014
"I Magistrenes A-kasse har vi brugt Mira flere gange som oplægsholder for medlemmer, der gerne vil gå selvstændig. Mira har selv taget turen fra ledig til selvstændig på dagpenge til nu at være selvkørende med sit eget firma. Det er en historie, der er stærkt inspirerende for andre medlemmer, og Mira er en fantastisk formidler af den. Med en smittende ro og et meget stort nærvær får hun sine budskaber og sin faglige kunne ud til sit publikum, så hun står tilbage med en naturlig autoritet. Man lytter og man fanges ind helt enkelt"

Anette Krath Poulsen, AKP Design 2014
"Den guidede tur med Experience Ørestad gav os en fantastisk viden om livet mellem husene og tankerne bag arkitekturen. Vi var en gruppe internationale arkitekter med ekspertise i tilgængelighed og arkitektonisk kvalitet på en heldagstur.
Det er tydeligt at vores guide, Mira, har stor viden og indsigt i Ørestad, både hvad angår nuværende forhold og visionerne".

Hanne Odestig, Plan- och Bygglovsavdelingen i Kävlinge Kommun 2013
"Tack Mira för trevlig och intressant guidning i Örestad! Det var roligt och givande att lyssna till berättelser om de olika byggnaderna, platserna och området som helhet. Vi uppskattade särskilt att vi fick komma nära inpå husen och livet där, samt att du gjorde oss uppmärksamma på (gatu)konsten och byggnadsdetaljerna! En inspirerande förmiddag, hälsar Plan- och bygglovsavdelningen i Kävlinge kommun, Skåne".

Einar Kongsbakk, adm. direktør, Norsk Sentrumsutvikling 2013
"Med deltagelse fra blant annet det norske Miljøverndepartementet, besøkte representanter for Norsk Sentrumsutvikling og flere norske byer Ørestad 7. juni 2013. Mira Margaritha Cordsen fra Experience Ørestad ga en meget innsiktfull og faglig god orientering om Ørestad – bygninger, infrastruktur, planer, visjoner og funksjonalitet. Opplegget var meget godt gjennomført og kan anbefales på det beste. Mira Margaritha Cordsen er meget dyktig, vennlig og imøtekommende og vi anbefaler henne og Experience Ørestad".

Mark Christiansen, løssalgs deltager 2013
"Tak for en opdagelsesrejse i en helt ny verden, jeg ikke anede eksisterede. Miras guidede tur i en del af byen jeg knap havde hørt om, var en virkelig øjenåbner, som jeg sjældent har fået serveret bedre. Det var en skattejagt rundt i de små kringelkroge og op hvor udsigterne over Kalvebod fælled åbnede sig i storslået pragt. Turen satte mit syn på og måde at se på byen i et helt nyt perspektiv. Tusind tak for en dejlig oplevelse".