FOREDRAG: GRØNNE FÆLLESSKABER I BYEN

 Workshop med Tagtomat, Ørestad Kulturdage 2014. Foto: Mira M. Cordsen

Workshop med Tagtomat, Ørestad Kulturdage 2014. Foto: Mira M. Cordsen

GRØNNE FÆLLESSKABER I BYENS RUM

Byrummet udvikler sig i dag til en slags fælleseje, hvor borgerne selv vil have lov til at skabe fællesskaber - i det hele taget skabe noget!
De vil gerne skabe frirum, hvor der er plads til spontanitet. Det er blevet mere ‘legalt’ at opsøge fællesskaber i byrummet. Byrummet er ikke længere kun for de subsistensløse. Byrummet er for mennesker, der søger eksistens og samhørighed.

Denne tendens kommer bl.a. til udtryk igennem grønne fællesskaber i byen, hvor Guerilla Gardening og forgreninger af denne, såsom urban gardening og urban farming, stortrives.
Hvad siger disse grønne tendenser om vores samfund lige nu, og er der ligefrem fordele ved at ‘uddanne’ sig som bybonde i stedet for ‘landbonde’?
Hvilke initiativer og eksempler findes i København og hvilken betydning har de for fremtidens København? 

MÅLGRUPPE: Dig der arbejder med eller interesserer dig for grønne urbane tendenser, grøn omstilling, bæredygtighed, urban gardening, urban farming, landskabsarkitektur og fællesskaber i byen. 

FAKTA
Foredraget kræver projektor.
Varighed: 1 time
Pris: 6000 kr. ( Prisen er fritaget for moms. Ved transporttid over 1 time påregnes en kilometertakst på 10 kr pr. km. ) 
Max antal deltagere: 50 personer ( over 50 personer pålægges et tillæg)

FOREDRAGSRÆKKE: Foredragene "Det gode byrum", "Byen som scene", "Grønne fællesskaber i byen", "Alternative boligformer i byen", samt "Bygningsværker af Bjarke Ingels Group" kan arrangeres som en samlet foredragsrække til i alt: 28.000 kr.

Book ved at udfylde nedenstående kontaktformular med forespørgsel på pågældende foredrag. Du kan også ringe på tlf. + 45 51 23 74 38 eller skrive til Mira M. Cordsen på mira@experienceorestad.dk

Navn *
Navn