FOREDRAG: ALTERNATIVE BOLIGFORMER I BYEN

8TALLET. Foto: Mira M. Cordsen

8TALLET. Foto: Mira M. Cordsen

FOREDRAG: ALTERNATIVE BOLIGFORMER I BYEN

Alternative boligformer vinder indpas i København. Eksempelvis har KAB flere nye bokoncepter undervejs, der kan betegnes alternative. Hvad er de alternative byggerier udtryk for? Flere boligfællesskaber og også ejerforeninger tænker i deleøkonomi.

Det er ikke længere status at have to lamborghinier i garagen, en traktorplæneklipper til rækkehusets tre kvadratmeter græs og en bordrundsav i kælderen til husets ene havelåge. Nej, det er miljøbevidst at have delebil, dele- cykelværksted og delehaver, og det er ‘status’ at have en bæredygtig tankegang, hvor vi lærer vores børn, hvordan man deler og genbruger.
Det er ændringer i livstil, boligprisernes himmelflugt og økologisk bevidsthed i storbyen, der i disse år for os til at tænke over vores boligbehov og alternative boligformer.
Foredraget vil igennem en række cases såsom “Urbania”, 8tallet mfl. eksemplificere alternative boligformer i hovedstaden og diskutere, hvad de er udtryk for.

MÅLGRUPPE: Dig der arbejder med eller interesserer dig for ejendomsudvikling, boligtendenser, deleøkonomi, alternative boligformer, genbrug, byudvikling, bæredygtighed, arkitektur og fællesskaber i byerne.  

FAKTA
Foredraget kræver projektor.
Varighed: 1 time
Pris: 6000 kr. ( Prisen er fritaget for moms. Ved transporttid over 1 time påregnes en kilometertakst på 10 kr pr. km. ) 
Max antal deltagere: 50 personer ( over 50 personer pålægges et tillæg)

FOREDRAGSRÆKKE: Foredragene "Det gode byrum", "Byen som scene", "Grønne fællesskaber i byen", "Alternative boligformer i byen", samt "Bygningsværker af Bjarke Ingels Group" kan arrangeres som en samlet foredragsrække til i alt: 28.000 kr. 

Book ved at udfylde nedenstående kontaktformular med forespørgsel på pågældende foredrag. Du kan også ringe på tlf. + 45 51 23 74 38 eller skrive til
Mira M. Cordsen på mira@experienceorestad.dk

Navn *
Navn