8tallet, BIG. Foto: Thit Andersen

8tallet, BIG. Foto: Thit Andersen

Bjerget, BIG. Foto: Thit Andersen

Bjerget, BIG. Foto: Thit Andersen

Royal Arena. Arkitekt: 3XN. Foto: Experience Ørestad

Royal Arena. Arkitekt: 3XN. Foto: Experience Ørestad

ARKITEKTUR HIGHLIGHTS I ØRESTAD
- Bjarke Ingels legeland

Varighed: 3, 5 time.
Mødested: Tietgenkollegiet
Rued Langgaards Vej 10
Slutsted: 8tallet
Pris: 6000 kr
Antal deltagere: Max 25
Denne tur kan også arrangeres som bustur eller cykeltur.

Ørestad er kendt for bydelens adskillige prisvindende og markante bygningsværker, der rører skyerne og tør at tænke stort. På denne tur med Experience Ørestad ser vi Tietgenkollegiet, DR's koncertsal, VM husene, Bjerget, Ørestad Skole og 8tallet.

Vi starter ved ved den ringformede bygning Tietgenkollegiet af arkitekterne Lundgaard og Tranberg. Vi går ned gennem Ørestad Nord og ser på Jean Nouvels Koncertsal. Herefter tager vi med metroen til Bjarke Ingels’ Bjerget og VM Husene i City. Vi går ned gennem Sivegaden og passerer det mest søgte gymnasium i København nemlig Ørestad Gymnasium af arkitekterne 3XN og den smukke Ørestad Skole af arkitekterne KHR. Hernæst tager vi metroen til Ørestad Syd, hvor vi går rundt om BIG’s ikonbyggeri 8tallet.

Der er mulighed for at indlægge et kaffestop halvvejs på turen eller afslutte turen med kaffe og kage på Traktørstedet eller Cafe 8tallet efter aftale.

BOOKING FORESPØRGSEL
Book turen via nedenstående kontaktformular, hvor du angiver fortrukken dato og tidspunkt eller ring på tlf. +45 51 23 74 38

Du kan også læse mere om Experience Ørestads andre ture her.

Nb. 30% rabat for gymnasieklasser og folkeskoler

Navn *
Navn